Detacheringsbureau
Informatie over detacheringsbureaus

Advertentie

ict vacature support engineer
"Sinds enige tijd werk ik als 2nd line Support Engineer via ICT detacheringsbureau Jobfinity. Een erg leuke, uitdagende functie met veel doorgroeimogelijkheden. Elke dag is anders, want met ons team ondersteunen we meer dan 1500 gebruikers op het gebied van ICT maar ook op applicaties. Op de helpdesk komen alle meldingen binnen op het gebied van ICT, problemen waar de 1e lijn niet uitkomt, pak ik op." Lees hier meer.

Contract voor bepaalde tijd

Bepaalde tijd contract? Een bepaalde tijd contract is voor de duur van bijvoorbeeld 6 maanden. Lees hier alle informatie over een bepaalde tijd contract.

Project contract voorbeeld

Er zijn een aantal manieren of contractvormen om in dienst komen van een detacheringsbureau, een daarvan is een bepaalde tijd contract. Een bepaalde tijd contract biedt oneindig veel mogelijkheden. Een bepaalde tijd arbeidscontract kan worden aangegaan voor 3, 6 of 12 maande, dit zijn de meest voorkomende bepaalde tijd contracten.

Opzegtermijn bepaalde tijd arbeidscontract

Het is raadzaam goed te kijken naar de opzegtermijn in het bepaalde tijd contract. Over het algemeen is dit 1 maand en dien je dit schriftelijk kenbaar te maken. Wanneer een van de partijen niet verder wilt, dient dit dus 1 maand van te voren schriftelijk te worden gedaan. Staat dit niet in het arbeidscontract voor bepaalde tijd, dan kunnen beide partijen na afloop van het contract afscheid nemen van elkaar. 

 

Bepaalde tijd verlengen

Een bepaalde tijd contract kan worden verlengd voor bepaalde of onbepaalde tijd. Bij verlenging van bepaalde tijd geldt is het zo dat de werkgever verplicht is een werknemer een vaste aanstelling te geven na drie tijdelijke contracten of wanneer de werknemer meer dan drie jaar tijdelijk bij je in dienst is. 

Uitzondering verlengen bepaalde tijd arbeidscontract

Er geldt een uitzondering op het verlengen van bepaalde tijd contracten in het geval een werknemer jonger is dan 27 jaar. Vanwege de huidige economische crisis heeft de overheid bepaald dat je jonge werknemers pas bij het vijfde tijdelijke contract of na vier jaar een vast contract hoeft te geven. Deze regel geldt tot 01-01-2014.