Detacheringsbureau
Informatie over detacheringsbureaus

Advertentie

ict vacature support engineer
"Sinds enige tijd werk ik als 2nd line Support Engineer via ICT detacheringsbureau Jobfinity. Een erg leuke, uitdagende functie met veel doorgroeimogelijkheden. Elke dag is anders, want met ons team ondersteunen we meer dan 1500 gebruikers op het gebied van ICT maar ook op applicaties. Op de helpdesk komen alle meldingen binnen op het gebied van ICT, problemen waar de 1e lijn niet uitkomt, pak ik op." Lees hier meer.

Werving & selectie detacheringsbureau

Hoe werkt Werving en Selectie? Wat is W&S? De dienst Werving en Selectie van een detacheringsbureau, is het werven en selecteren van IT'ers voor een specifieke vacature. De professional komt direct in dienst bij de opdrachtgever.


Wat is de betekenis van Werving en Selectie, W&S

Bij Werving en Selectie gaat het detacheringsbureau op zoek naar een vaste werknemer voor een specifieke vacature. Het detacheringsbureau werft en selecteert een aantal geschikte professionals aan de hand van de vacature. Na een voorselectie gaan de geselecteerde professionals op gesprek bij de opdrachtgever. Indien positief treedt de professional direct in dienst bij de opdrachtgever, en ontvangt het detacheringsbureau een W&S fee. Detachering, werving & selectie en bemiddelen van ICT personeel op MBO, HBO en Academisch niveau.

Uitleg Werving detacheringsbureau

Een detacheringsbureau werkt met een drietal diensten, dit zijn: Werving & Selectie, Deta-vast en Detachering. Werving en Selectie hebben we besproken en is wanneer een detacheringsbureau namens een opdrachtgever een geschikte kandidaat gaat werven en selecteren voor een vacature. De rol van het detacheringsbureau houdt op na het vinden van de juiste kandidaat, deze komt direct in dienst bij de opdrachtgever.