Detacheringsbureau
Informatie over detacheringsbureaus

Advertentie

ict vacature support engineer
"Sinds enige tijd werk ik als 2nd line Support Engineer via ICT detacheringsbureau Jobfinity. Een erg leuke, uitdagende functie met veel doorgroeimogelijkheden. Elke dag is anders, want met ons team ondersteunen we meer dan 1500 gebruikers op het gebied van ICT maar ook op applicaties. Op de helpdesk komen alle meldingen binnen op het gebied van ICT, problemen waar de 1e lijn niet uitkomt, pak ik op." Lees hier meer.

Detavast IT

Detavast IT? Deta-vast is het uitlenen van werknemers aan een derde partij voor 1040 uur, waarna de werknemer kosteloos in dienst treedt bij de opdrachtgever.


Definitie van detavast

Deta-vast valt tussen detachering en Werving & Selectie in. Bij Detavast blijft de professional gedurende 1040 uur in dienst van het detacheringsbureau, na 1040 gewerkt uren komt de professional kosteloos in dienst van de opdrachtgever. Gedurende de 1040 uur blijven beide partijen flexibel, het is een soort verlengde proefperiode.

Diensten detacheringsbureau

Een detacheringsbureau werkt met een drietal diensten, dit zijn: Werving & Selectie, Deta-vast en Detachering. Deta-vast hebben we besproken en is wanneer een werknemer die nog in dienst is van het detacheringsbureau 1040 uur gaat werken voor een opdrachtgever, waarbij deze na 1040 kosteloos in dienst treedt bij de opdrachtgever.