Detacheringsbureau
Informatie over detacheringsbureaus

Advertentie

ict vacature support engineer
"Sinds enige tijd werk ik als 2nd line Support Engineer via ICT detacheringsbureau Jobfinity. Een erg leuke, uitdagende functie met veel doorgroeimogelijkheden. Elke dag is anders, want met ons team ondersteunen we meer dan 1500 gebruikers op het gebied van ICT maar ook op applicaties. Op de helpdesk komen alle meldingen binnen op het gebied van ICT, problemen waar de 1e lijn niet uitkomt, pak ik op." Lees hier meer.

Contract voor onbepaalde tijd

Onbepaalde tijd contract? Een onbepaalde tijd contract is een contract zonder vastgestelde einddatum. Lees hier alle informatie over een onbepaalde tijd contract.

Onbepaalde tijd contract voorbeeld

Er zijn een aantal manieren of contractvormen om in dienst komen van een detacheringsbureau, een daarvan is een onbepaalde tijd contract. Een onbepaalde tijd contract is een arbeidscontract zonder einddatum.

Onbepaalde tijd contract opzeggen

Een contract voor onbepaalde tijd is dus geldig zolang de werkgever en werknemer geen ontslag aanvragen. Wanneer dit niet zo is blijft de arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd dus bestaan. Na de proeftijd is een werknemer dus in vaste dient, en komt bij ontslag veelal de kantonrechtersformule om de hoek kijken.

Opzeggen onbepaalde tijd contract in proeftijd

Het is wel mogelijk om een onbepaalde tijd contract kosteloos op te zeggen, dit dient dan te gebeuren in de proeftijd. Wanneer een werknemer direct een onbepaalde tijd contract krijgt bij het in dienst treden, geldt een proeftijd van twee maanden. Wanneer je direct bij aanvang van het dienstverband een contract voor onbepaalde tijd aanbiedt, kun je enkel tijdens de proeftijd de nieuwe werknemer kosteloos ontslaan. Goed om te weten.