Detacheringsbureau
Informatie over detacheringsbureaus

Advertentie

ict vacature support engineer
"Sinds enige tijd werk ik als 2nd line Support Engineer via ICT detacheringsbureau Jobfinity. Een erg leuke, uitdagende functie met veel doorgroeimogelijkheden. Elke dag is anders, want met ons team ondersteunen we meer dan 1500 gebruikers op het gebied van ICT maar ook op applicaties. Op de helpdesk komen alle meldingen binnen op het gebied van ICT, problemen waar de 1e lijn niet uitkomt, pak ik op." Lees hier meer.

Ervaringen detacheringsbureau ict

Toen Richard klaar was met zijn MBO-ICT niveau 4 opleiding wist hij niet direct wat hij wilde gaan doen. Hij schreef zich na zijn studie in bij een aantal detacheringsbureaus.

PRAKTIJKVOORBEELD RICHARD BIJ EEN DETACHERINGSBUREAU

Lees hier ervaringen met detacheringbureausNa wat intake gesprekken koos hij voor het detacheringsbureau waar hij het beste gevoel bij had. Vrij snel na het ondertekene van het contract zat hij voor een intake bij een opdrachtgever voor een baan op de Servicedesk. Uiteindelijk werkte Richard 8 maanden op een 1e lijns Servicedesk bij een internationale klant en behaalde hij zijn ITIL certificering op kosten van het detacheringsbureau. Na deze opdracht kwam hij terecht bij een overheidsinstelling, waar hij onderandere zijn Windows 7 certificering behaalde. Uiteindelijk heeft Richard gedurende 3 jaar op diverse projecten gezeten bij verschillende opdrachtgevers.

Na de 3 jaar is Richard in dienst gekomen bij de opdrachtgever waar hij het laatste project had gedaan. Het beviel hem daar zo goed, dat hij bij het detacheringsbureau aangaf dat hij daar graag in vaste dienst wilde na de opdracht. Al met al heeft Richard door zijn keuze voor een detacheringsbureau heel veel bijgeleerd, ontdekt waar hij echt goed in was en welk bedrijf het beste bij hem zou passen.