Detacheringsbureau
Informatie over detacheringsbureaus

Advertentie

ict vacature support engineer
"Sinds enige tijd werk ik als 2nd line Support Engineer via ICT detacheringsbureau Jobfinity. Een erg leuke, uitdagende functie met veel doorgroeimogelijkheden. Elke dag is anders, want met ons team ondersteunen we meer dan 1500 gebruikers op het gebied van ICT maar ook op applicaties. Op de helpdesk komen alle meldingen binnen op het gebied van ICT, problemen waar de 1e lijn niet uitkomt, pak ik op." Lees hier meer.

IT Detachering

IT Detachering? Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij om op tijdelijke basis arbeid verrichten. Lees hier alles over detachering.


Definitie van IT detachering

Bij een detacheringsbureau zijn werknemers in dienst. Deze werknemers worden veelal tijdelijk ingezet bij projecten van klanten van het detacheringsbureau, zij worden dus gedetacheerd bij een opdrachtgever. Vind hier het detacheringsbureau dat bij jou past, en ga direct aan de slag bij interessante opdrachtgevers door heel Nederland.

Diensten IT detachering

Een IT detacheringsbureau werkt met een drietal diensten, dit zijn: Werving & Selectie, Deta-vast en Detachering. Detachering hebben we besproken en is het tijdelijk verhuren van professionals in dienst van het detacheringsbureau aan opdrachtgevers, de gedetacheerde komt dus niet in dienst van de opdrachtgever.